Home / archiefcentraal / finale trekkerslep definitief afgelast

finale trekkerslep definitief afgelast

De finale van de provinciale kampioenschappen Trekkerslep op zaterdag 18 september gaat niet wederom door. De 25e editie van de finale van de provinciale kampioenschappen Trekkerslep wordt ditmaal definitief afgelast. Deze beslissing is donderdagavond door de organisatie genomen.

Vanwege de hevige regenval eind augustus, werd de trekkerslepfinale verplaatst naar 18 september. Het terrein aan de Burgemeester Zuidwijklaan is als gevolg van de regenval van de afgelopen dagen zo slecht slecht, dat de wedstrijd van aanstaande zaterdag afgelast is.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.