Home / archiefcentraal / fietsseizoen van swol zit er weer op

fietsseizoen van swol zit er weer op

Met mooi fietsweer heeft Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) het fietsseizoen woensdag 15 september afgesloten met een dagfietstocht. Er was een route uitgezet op de Sallandse wegen waar een groot aantal deelnemers nog niet gefietst hadden. Een groep van 30 senioren ging vanaf de Mozaïek richting de Pleegste achter Raalte. Daar was een koffiestop bij ‘een Speld in de Hooiberg’. Zelf koffiezetten in een oude pruttelkan was de opdracht. Daarna ging het richting Nieuw-Heeten voor de lunch bij de Sallandshoeve. Via Haarle werd er koers gezet naar Nijverdal om bij de Hellendoornse Berg te stoppen voor een kopje thee.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.