feestweek maakt opwachting op rietkraag

De voorbereidingen voor de speciale feestweek van De Rietkraag ter gelegenheid van het 25-jarig schooljubileum zijn in volle gang. Voorafgaand aan de feestweek wordt er op 24 september een reünie gehouden voor oud-leerlingen en oud-personeel. Gezien de enorme animo is aanmelden voor de reünie niet meer mogelijk.

Op maandag 27 september staat er een kerkviering en een pleinfeest gepland. Op dinsdag doet een verhalenverteller de school aan en is er een vossenjacht voor de bovenbouw. Woensdag vinden er diverse workshops en demonstraties in en om de school plaats en donderdag is er een sponsorloop voor een goed doel. Het doel waarvoor de leerlingen lopen is ‘De Kanjerketting’. Dit is een prachtig initiatief, om kinderen met kanker te ondersteunen gedurende de verschillende fases van de ziekte en de behandeling ervan. Op vrijdag 1 oktober wordt de feestweek afgesloten met een schoolreisje.

Speciaal voor het jubileum is er een jubileumboek samengesteld waarin 25 mensen verhalen over hun tijd op De Rietkraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.