expositie van ophof in het scheultie

Jan Ophof en de Sallandse schilderclub exposeren zondag 26 september in gemeenschapscentrum ’t Scheultie in Schoonheten. De expositie begint zondag om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Jan Ophof schildert al vele jaren. Hij heeft sinds kort een eigen galerie en atelier aan huis. Daarmee is ook de Sallandse schilderclub ontstaan. Familie en vrienden van Ophof kunnen daar leren schilderen. Gezamenlijk hebben ze nu een reeks schilderijen gemaakt die ze graag willen exposeren. Daarvoor hebben ze het Scheultie uitgezocht, omdat Ophof daar op school heeft gezeten en er zijn eerste tekeningen heeft gemaakt. De schilderijen van Ophof zijn ook te zien op de website staging2.natuurschilder.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.