expositie in boerderij strunk

De acrylschilderijen van Annelies Haan zijn tot 24 oktober iedere zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur te zien bij boerderij Strunk in Raalte aan de Deventerstraat 64.

Sinds enkele jaren is Haan weer volop aan het schilderen gegaan en heeft ze haar werk nieuw leven ingeblazen. Momenteel schildert ze op canvasdoek en maakt ze gebruikt van acrylverf. Het thema landschappen heeft ze achter zich gelaten. Haar nieuwe thema is veelomvattend en nauwelijks in een woord te omschrijven. Met de kleurrijke schilderijen vol emoties en contrasten zijn haar schilderijen levendig en sprekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.