eindelijk weer tentfeest in olst

Nadat er vijftien jaar lang geen tentfeest heeft plaatsgevonden in Olst, gaat het vanaf woensdag 15 september weer gebeuren. De Ondernemersvereniging GO heeft samen met de gemeente Olst-Wijhe en Salland Wonen een tentfeest georganiseerd.

Dit jaar viert Olst de oplevering van het centrum, maar het is de bedoeling om het Olster Feest elk jaar opnieuw terug te laten keren. De grote tent die achter het gemeentehuis wordt geplaatst, zal vijf dagen lang de plek zijn waar feest wordt gevierd.

Op zaterdagavond is er een optreden van Madhouse, die covers uit de jaren ’70 en ’80 spelen. Zondagmiddag treedt Sabine Uitslag (Tweede Kamerlid) op, met haar band Spinrock. Het gehele programma staat op staging2.olsterfeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.