ehbo heetennieuw heeten lanceert nieuwe site

Met de nieuwe website http://ehbo-heeten.nieuwheeten-online.nl wil de EHBO vereniging Heeten/Nieuw-Heeten zoveel mogelijk mensen informeren op het gebied van eerste hulp, tips en nazorg. Naast de nodige stof voor leden is er ook veel informatie over onder andere openingstijden van ziekenhuizen, spreekuren en telefoonnummers van huisartsen, 112, politie, brandweer en slachtofferhulp.

Gelijktijdig met het lanceren van de site start EHBO Heeten/Nieuw-Heeten ook met een cursus E-learning.

De opzet van deze cursus is nieuw. Volgens een totaal nieuw concept gaan wij als eerste vereniging in de regio starten met E-learning. In deze cursus worden allerlei situaties uitgebeeld (de meeste ongelukjes gebeuren immers gewoon in en om het huis). Daarna wordt er uitgelegd hoe te handelen en wat je juist niet moet doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.