eg computer specialisten houdt open huis

“Ik denk dat we het goed doen!” Gerben Krukkert die samen met Erwin van de Sligte de directie vormt van EG Computer Specialisten in Lemelerveld lacht. En met reden. Toen het tweetal in 2007 begon in een verzamelpand op het bedrijventerrein van Lemelerveld, hadden ze twee medewerkers, inmiddels hebben ze er 25. Geen wonder dus dat EG Computer Specialisten op zoek moest naar een nieuw pand. En dat hebben Gerben en Erwin gevonden aan de Schoolstraat 21 (waar eerder modezaak Klein Meulman gevestigd was).

EG Computer Specialisten houdt op zaterdag 2 oktober een open huis ter ere van de officiële opening van het pand, die die ochtend om 10.00 uur verricht zal worden. De opening markeert ook een verandering in de naamvoering en een nieuwe huisstijl (in de kleuren grijs en oranje). “Eerder presenteerden we ons als EGCS, maar het bleek dat de klanten moeite hadden met die afkorting. Nu gaan we verder als EG Computer Specialisten. Dan weet men meteen waar we voor staan!”

EG Computer Specialisten levert computeroplossingen voor de particulier en het bedrijfsleven. Naast de verkoop van computers, laptops, mediasystemen en allerhande benodigdheden voorziet het bedrijf ook in onderhoud. Wat het bedrijfsleven betreft levert EG Computer Specialisten volledige computernetwerken. Verder maakt het bedrijf websites en voorziet het in telefoniesystemen.

Gerben verklaart het succes met de service die EG Computer Systemen biedt. “Wij leveren meer dan alleen een doos. We bieden een full service pakket. We regelen van het begin tot het eind alles voor de klant. De installatie van de software, de garantieregeling, eventuele reparaties en noem het allemaal maar op. Als je een computer van ons mee naar huis neemt, dan hoef je ‘m alleen maar aan te sluiten en doet ie het. Een groot deel van onze klanten ziet de computer immers als een auto. De sleutel erin en dan moet ie het doen. Maar als je zelf verstand hebt van computers kun je bij ons ook terecht voor aankopen tegen een ‘meeneem-prijs’, dan zijn we concurrerend met grotere zaken als de MediaMarkt. Maar 98 procent van de klanten gaat voor de fullservice contracten.”

Met het nieuwe pand is EG Computer Specialisten klaar voor de toekomst. Ook een eventuele groei van het bedrijf kan het pand prima huisvesten. “We beschikken hier nu over een prachtige winkel en genoeg magazijn-, kantoor- en werkruimte. Op de korte termijn komt er nog een presentatieruimte. We hebben hier ook een spreekkamer laten inrichten. Eerder, toen we nog op het bedrijventerrein in Lemelerveld zaten, hadden we die niet. Als je een zakelijk gesprek moest voeren, kon je alleen maar het magazijn in. Daar zaten we echt weggedrukt. Nu hebben we een eigen pand met een uitstraling die past bij ons bedrijf.”

Het open huis duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het pand. Het merk Xelion laat die dag haar nieuwe innovatieve telefooncentrale zien. Daarmee kun je mobiel bellen via de centrale van je eigen bedrijf. Ook kun je via je mobiele zien wie je op de zaak heeft gebeld. Als je mobiel uitbelt, krijgt de relatie het centrale nummer van je bedrijf in beeld. Maar er is veel meer. Natuurlijk staan de hapjes en drankjes klaar en een clown zal de kinderen vermaken. Verder kunnen zij zich uitleven op een springkussen.

EG Computer Specialisten is te vinden aan de Schoolstraat 21 in Lemelerveld, tel: 0572-373604. Meer informatie op staging2.egcomputerspecialisten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.