eerste avond diekdaegen erg gezellig

De avond begon met een fotoquiz waarbij twee teams van echte Wijhenaren tegen elkaar streden om de titel Echte Wijhe Kenner. Bij deze quiz kregen de kandidaten foto’s van vroeger te zien waarbij vragen werden gesteld als, ‘waar is deze foto gemaakt’ of ‘wie staan er op deze foto’. In de zaal werd driftig meegedacht met de kandidaten. De muzikale invulling van de avond werd verzorgd door diverse Wijhese artiesten van toen en nu. Helaas was er voor wat betreft de artiesten van toen een afzegging.

Het eerste optreden werd verzorgd door Gusta Burke, zij zong een aantal bekende popnummers waar de zaal zichtbaar van genoot. Na de tweede ronde van de quiz was het tijd voor een optreden van Thom Letteboer. Thom bracht eerst een aantal bekende Nederlandstalige nummers ten gehore en na een korte pauze kwam hij terug als Thom LetteBauer om een aantal nummers van Frans Bauer te zingen. Hierbij verkoos Thom de zaal in plaats van het podium om het publiek van dichtbij te vermaken, wat hem prima afging.

Na de finale van de quiz die gewonnen werd door de echte Wijhenaren Stef Oostewijk en Henk Hofstede was het de beurt aan Feestlift om de tent op de kop te zetten. Na een geslaagd verrassingsoptreden vorig jaar op de donderdagavond waren de Wijhenaren Marco en Frank weer van de partij. Met meezingers van onder ander Nick & Simon en André Hazes kregen ze de tent al snel aan het dansen. Een passende afsluiting voor een gezellige Wijhese avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.