Home / archiefcentraal / een kijkje achter de schermen bij di rect

een kijkje achter de schermen bij di rect

Di-rect en De Lantaarn bieden bezoekers van het concert op 15 oktober in Hellendoorn een leuke kans om een biertje met de leden van de band te drinken. Iedereen met een kaartje maakt namelijk kans op een meet & greet met de mannen.

Op de site van de Lantaarn staat een prijsvraag, een filmpje waarin de mannen van Di-rect je een vraag stellen. Heb jij al een ticket voor de show gekocht en weet jij het antwoord op deze vraag? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens en het antwoord en wellicht ben je bij de repetitie voor de clubtour van Di-rect aanwezig.

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.