een keer top tien voor atb lemelerveld

Afgelopen zondag stond in Heeswijk-Dinther alweer de laatste Nationale MTB-wedstrijd van het seizoen op de agenda. Dienand Broekhuis, Jeroen Wessel, Ido Jansen en Lyan Rensen startten namens ATB-Team Lemelerveld in het Brabantse plaatsje. De wedstrijd in Heeswijk-Dinther ging over een zo goed als vlak parcours, met enkele kunstmatig aangebrachte hindernissen. De regenval op de wedstrijddag maakte het parcours extra zwaar.

Dienand was na een periode van blessureleed weer terug te vinden in het mountainbikepeloton. Hij begon zijn comeback met een constante wedstrijd. Een zadelbreuk koste hem nog wel wat tijd maar Dienand reed de wedstrijd gewoon uit. Hij passeerde als 15e de eindstreep.

Bij de Amateurs gingen Ido en Jeroen van start. Beide heren kwamen goed uit de startblokken. Jeroen reed in de tweede ronde de top tien binnen en een aantal plaatsen hierachter volgde Ido. In de daarop volgende ronden verloor Ido een aantal plaatsen. Hij finishte rond een twintigste plaats. Jeroen wist nog een plek goed te maken en finishte als 9e.

Bij de dames ging Lyan van start. Ze had een superstart en draaide bij de eerste vijf rensters het veld in. Vervolgens liep het naar haar eigen zeggen allemaal niet zo lekker. Het goede ritme ontbrak. Lyan finishte als 12e.

Volgende week staat in Groesbeek het NK marathon op het programma. ATB-Team Lemelerveld zal met een aantal renners deelnemen aan de strijd om het rood-wit-blauw op de marathondiscipline.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.