een aanmoediging van 12 meter breed

Rood-Geel wil hiermee, naast het supporteren van de pupil van de week, het organiseren van de vlaggenparade en het ‘latje trappen,’ de sfeer rondom de thuiswedstrijden nog meer verhogen. Het genoemde latje trappen wordt dit seizoen in competitievorm tussen de E-pupillen georganiseerd en vindt plaats in de rust van het eerste elftal.

Dezelfde E-tjes verzorgen nu ook de vlaggenparade en worden door de supportersvereniging na afloop op patat en ranja getrakteerd. Daarnaast werd dit jaar een nieuw programmablad ontworpen en de “speler van het jaar”-verkiezing weer van stal gehaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.