dyslexiebehandelcentrum naar raalte

Kinderen in Raalte en omstreken met ernstige dyslexie kunnen nu de behandeling krijgen die zij nodig hebben, zonder dat zij daarvoor ver hoeven te reizen. Obalo remedial teaching & orthopedagogiek Raalte en de Educatieve Academie Zwolle zijn namelijk samen in Raalte een Dyslexie Behandelcentrum gestart. Hierdoor kan het dyslexieonderzoek en de behandeling die in het basispakket van de zorgverzekering is opgenomen dicht bij het kind worden uitgevoerd. De behandeling kan soms zelfs op school plaatsvinden.

Sinds 1 januari 2009 is diagnose en behandeling dyslexie onder bepaalde voorwaarden opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Het kind moet in 2010 zeven, acht of negen jaar oud zijn en de school moet het vermoeden hebben dat het kind ernstige dyslexie heeft.

Meer informatie op staging2.obalo.nl of via rt@obalo.nl, jchuizenga@gh-gpc.nl of 038-4255542.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.