duo ogink start verhuurbedrijf party en spel

Rik Ogink uit Raalte is samen met zijn vrouw en ouders het verhuurbedrijf PartyenSpel begonnen. Voor het huren van springkussens, partytenten, spelletjes en themakisten ben je bij hen aan het goede adres. Rik Ogink, die daarnaast een melkveebedrijf runt met zijn ouders en vrouw, legt uit: “Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje. Voor een feestje kun je bijvoorbeeld een partytent bij ons huren en krijg je direct de mogelijkheid om die met stoelen, tafels en verlichting naar eigen smaak in te richten. Ook de op- en afbouw, evenals het wegbrengen en ophalen, is geen probleem. Op die manier willen we de mensen uit Salland zorgeloze feestjes bieden met goed materialen en zonder al te veel gezeur en gebel. Gewoon via één adres én betaalbaar”, zo benadrukt Rik.

“Dat geldt ook voor de spelen en themakisten”, zo benadrukt mede-eigenaar Sandra Ogink. “We leveren de themakisten, maar kunnen ook zorgen voor een locatie. Daarnaast bevat elke themakist, naast prachtige verkleedkleren en attributen, een draaiboek met spelletjes, traktatiesuggesties en andere ideeën voor het feestje. Deze kan vooraf digitaal worden opgestuurd, zodat je bij wijze van spreke alleen nog naar de supermarkt moet voor de versnaperingen. Op dit moment hebben we vier thema’s voor de basisschooljeugd, namelijk Prinsessen, Indianen, Circus en Ridders en Piraten. Ook voor peuters hebben we een kist met Dieren als thema.”

Rik en Sandra hebben veel tijd gestoken in het uitzoeken en aanschaffen van de juiste artikelen. Via de website staging2.partyenspel.nl kan de klant bovendien een duidelijk beeld vormen van het assortiment en de prijzen. Rik besluit: “In de toekomst hopen wij het assortiment verder uit te kunnen breiden.” Kijk voor meer informatie op staging2.partyenspel.nl of mail naar info@partyenspel.nl. Ook kun je contact opnemen door te bellen naar 06-10412942.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.