Home / archiefcentraal / dronkaard rijdt hekken in lemelerveld omver

dronkaard rijdt hekken in lemelerveld omver

Een 44-jarige Zwollenaar is dinsdagavond aangehouden nadat hij met een auto de hekken bij de wegwerkzaamheden in Lemelerveld om had gereden. Ook had hij auto’s van bewoners uit de omgeving Schoolstraat/Weerdhuisweg geraakt.

Een getuige heeft het een en ander zien gebeuren en vervolgens de politie ingelicht. Toen de politie ter plaatse kwam, werden de agenten aangesproken door een man, die aangaf een taxi naar Zwolle te willen. De man, zichtbaar onder invloed van alcohol, voldeed aan het signalement dat de getuige had doorgegeven. Ook gaf hij aan in een auto te rijden die overeenkwam met de omschrijving die de getuige had gegeven.

De man werd hierop aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.