dronkaard rijdt hekken in lemelerveld omver

Een 44-jarige Zwollenaar is dinsdagavond aangehouden nadat hij met een auto de hekken bij de wegwerkzaamheden in Lemelerveld om had gereden. Ook had hij auto’s van bewoners uit de omgeving Schoolstraat/Weerdhuisweg geraakt.

Een getuige heeft het een en ander zien gebeuren en vervolgens de politie ingelicht. Toen de politie ter plaatse kwam, werden de agenten aangesproken door een man, die aangaf een taxi naar Zwolle te willen. De man, zichtbaar onder invloed van alcohol, voldeed aan het signalement dat de getuige had doorgegeven. Ook gaf hij aan in een auto te rijden die overeenkwam met de omschrijving die de getuige had gegeven.

De man werd hierop aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.