diekdaegen zondag lekker zonnige afsluiter

Ook de muziek was erop afgestemd met een optreden van het Groot Blokzijler Piratenkoor. Minder affiniteit met water en zee, maar wel met nostalgie had het draaiorgel van de familie Gigengack. Dit orgel, dat ooit in de beroemde draaimolen van Gigengack stond, was speciaal in het Wijhe-1050 jaar naar het dorp gehaald. Uit de reacties van de Wijhenaren bleek dat dit optreden erg op prijs werd gesteld.

Door het lekkere weer vond het publiek in groten getale naar Wijhe gekomen. De Langstraat leek dan ook op een grote deinende massa. Bij alle kroegen waren de terrassen tot de laatste plek bezet en ook bij de feesttent verzamelde zich veel publiek. Bijzonder leuk en zeer goed verzorgd waren de 2 modeshows die door een aantal ondernemers uit Wijhe was georganiseerd.

Natuurlijk is de zondag van de Diekdaegen ook altijd een dag voor toertochten. Dit jaar was het niet anders. Oldtimers, tractoren, Kreidlers en Solexen gingen vanuit de Langstraat ieder huns weg voor een rit door het Sallandse land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.