de bagatelle vaart nieuwe koers met avances

Om alle gasten nog beter in de watten te kunnen leggen, opent De Bagatelle deze nazomer nieuwe deuren. Onder de naam Avances by Bagatelle worden feesten, (culinaire) groepsactiviteiten en proeverijen georganiseerd. Eigenaren Willy en Arno Huisken: “Avances staat voor verleiden. We organiseren heerlijke culinaire arrangementen. Bij de Bagatelle ontvangen we gasten in het restaurant of op ons vernieuwde terras. Het is culinair genieten in een rustieke ambiance. De ingrediënten van de gerechten die we serveren komen van Sallandse bodem. Zo creëren we een specifieke, verfijnde smaak.”

“Het aantal groepsarrangementen is de afgelopen jaren sterk toegenomen,” vertelt Willy. “De Bagatelle is een authentiek restaurant waarbij smaak en beleving voorop staan. De wensen van een groep gasten is vaak anders. Zij vinden gezelligheid en betaalbaarheid ook belangrijk. Met Avances by Bagatelle spelen we daarop in. We doen geen concessies aan kwaliteit. Maar we presenteren wel een arrangement op maat, afgestemd op de behoeftes van onze gasten.”

De Bagatelle plukt ingrediënten uit Sallandse tuin

Arno vult enthousiast aan: “De keuken van De Bagatelle zal zich specifieker richten op fijnproevers. Op de kaart zullen we duidelijker vertellen waar we onze producten vandaan halen. De asperges halen we op de fiets en wanneer we wild serveren, komt dat van de Wilpse Klei of uit de bossen van Loenen en Eerbeek. We plukken onze kruiden uit eigen tuin. Zo van het land. Hiermee garanderen we onze kwaliteit. We leggen onze gasten in de watten. Mensen zijn welkom voor een lunch of diner, maar ook voor een heerlijke kop koffie”.

Avances by Bagatelle

“De solextour is zo populair dat we steeds meer arrangementen samenstellen. Avances by Bagatelle verleidt haar gasten om ook culinair te genieten. De rijders krijgen een mand met heerlijke broodjes en zoetigheid mee. Maar ook verzorgen we steeds meer feesten. Jubilea, bedrijfsfeesten, een etentje voor collega’s. Ook dan serveren we speciaal geselecteerde wijnen, maar de ambiance is wat informeler. Gewoon in een spijkerbroek komen dus en samen genieten”, lacht Arno.

Wilt u het zelf ook ervaren? Kom naar De Bagatelle. Het team staat klaar om iedereen culinair te laten genieten. U bent van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.