dansgroep ralda lanceert kleuterdans

Dansgroep Ralda uit Raalte lanceert een nieuw fenomeen: KleuterDans. Op vrolijke muziek leren de kleuters verschillende manieren van bewegen op muziek. Op speelse wijze wordt er op deze manier aandacht geschonken aan de ontwikkeling van de kleuter. Niet alleen voor het leren kennen van het eigen lichaam en het ontwikkelen van de motoriek, maar ook voor een sociaal emotionele ontwikkeling. Toegespitst op het niveau van de kleuters leren ze dansjes aansluitend bij de jaargetijden en feestdagen.

Op 21 september is er een open les in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Om 16.30 uur kunnen kleuters vanaf 3 jaar samen met hun ouders komen kijken. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie staat op de website: staging2.ralda.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.