dans expressie bij dansschool bomida

Vanaf woensdag 6 oktober start dansschool Body Mind Dance (BoMiDa) uit Raalte met workshops dans-expressie. De workshops zijn bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de kracht en mogelijkheden van dans. De dans-expressie wordt gegeven in de Boeierd (Joop van den Enk) aan de Boeierstraat 10 op het industrieterrein in Raalte.

BoMiDa is opgericht in 2008 door Geri Grotentraast-Halman. Grotentraast-Halman is danstherapeut en docent. Ze richt zich op twee aspecten van dans. Zo geeft ze Fit-Fun lessen, waarbij dans, oefeningen en plezier op muziek centraal staan. Daarnaast gaat ze, door middel van speciale dansworkshops, dieper in op de gevoelens van de mens.

Bij de workshops dans-expressie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van dans, beweging en muziek. Hierbij wordt vorm gegeven aan gevoel, beelden en emoties, zodat meer rust, zelfvertrouwen en levenslust kan worden ervaren. Bij de dans-expressie sta je stil bij wie je bent en wat je werkelijk verlangt. Hierdoor geef je uiting aan wat er in je leeft. Bij de workshops is danservaring niet nodig, als je het maar leuk vindt om te bewegen.

Op 6 oktober is er een introductie workshop dans-expressie aan de Boeierstraat 10, voor iedereen die belangstelling heeft. Deze introductie duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur en kost 7,50 euro. Opgeven hiervoor kan bij Geri Grotentraast-Halman (06-51416238).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.