dag van het platteland 2010

Zaterdag 4 september staat Welkoop Raalte in het teken van het platteland. Het thema dit jaar is ‘Lekker van eigen land’. Ontdek het zelf: kom kijken, proeven, ruiken, aaien en beleven. De Dag van het Platteland is een ervaring voor jong en oud.

De ontmoeting tussen agrariërs, stadsmensen en buitenliefhebbers staat zaterdag 4 september centraal. In de winkel vinden activiteiten plaats om het platteland te ervaren en ontdekken. Op de Dag van het Platteland gaat het vooral om lokale attracties en activiteiten. Zo kunt u oogst- en streekproducten proeven en demonstreren omwonende boeren allerlei (oude) land- en tuinbouwmachines. Er zijn verschillende boerenactiviteiten, zoals koeien melken en schapen scheren. Daarnaast zijn er demonstraties, waaronder boerenbrood bakken, jam maken, wecken, oude ambachten, snoeien maar ook de wedstrijd ‘wie schilt de langste …schil’ en nog veel meer. Natuurlijk zijn er voor de kinderen ook dingen te doen, waaronder een kleurwedstrijd, dieren aaien én eten geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.