cv ketel actiedag bij winkels disselhorst

Met de winter in het vooruitzicht, houdt Winkels Disselhorst op zaterdag 2 oktober een CV-ketel actiedag. Onder het motto ‘ga goed voorbereid de winter in’ kun je op deze zaterdag informatie inwinnen over diverse CV-ketels, krijg je advies op basis van je persoonlijke situatie en heeft Winkels Disselhorst speciale aanbiedingen.

Wat is er nou vervelender als de verwarming het niet doet, je plots onder een koude douche staat of er geen heet water is voor de afwas, net op het moment dat de winter voor de deur staat? Oude ketels moet je op tijd vervangen en daar weet Winkels Disselhorst alles van. De CV-ketel is tegenwoordig niet meer uit ons huis weg te denken. Ze zorgt immers voor comfort en behagelijkheid. Winkels Disselhorst speelt daar goed op in, want het bedrijf is gespecialiseerd in CV-ketels. Ze bieden niet alleen de ketels aan, maar zoeken samen met de klant de beste ketel uit die bij dat type huishouden past. “In ieder huishouden is namelijk een ander type geschikt, afhankelijk van bijvoorbeeld de woning, leefpatroon of gezinssituatie. Hangt de ketel eenmaal thuis, dan bieden we 24-uur service, zodat je nooit lang zonder warm water zit,” vertelt Jos Tijink, directeur van Winkels Disselhorst.

Op 2 oktober kun je bij Winkels Disselhorst allerlei informatie krijgen over CV-ketels. De leveranciers Nefit, Remeha en Daalderop staan elk met een standje in het pand van Disselhorst, zodat je door professionals wordt ingelicht. Daarnaast kun je de producten zien, want er worden diverse CV-ketels uitgestald. Mocht je interesse hebben, dan helpt Winkels Disselhorst met het maken van een advies op maat. Bovendien kom je in aanmerking voor speciale aanbiedingen. Robert Vloedgraven, adviseur: “Juist nu is het aantrekkelijk om een CV-ketel aan te schaffen, want onlangs is het BTW-tarief op arbeid verlaagd. Dat scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs.”

Vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur zijn de deuren bij Winkels Disselhorst aan de Kaagstraat 5 op het industrieterrein in Raalte geopend. Je kunt er vrijblijvend binnenlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.