cursus leer mij salland kennen

De Stichting Recreatie Deventer Buiten verzorgt een cursus over Salland als geografisch gebied en als culturele eenheid. Twaalf deskundige docenten vertellen over de thema’s geschiedenis, economie, cultuur en taal, bestuur, dorpen, religie en landgoederen, zowel algemeen als meer in detail. Nieuwe en ‘oude’ inwoners van de gemeente Deventer, Olst-Wijhe en Raalte kunnen zich inschrijven voor de cursus.

Elke cursusavond is op een andere locatie die past bij het thema. Voor landschap en geologie is bijvoorbeeld gekozen voor Kasteel de Haere en Het thema (agro)economie wordt gegeven op zuivelboerderij ’n Aanvang in Lettele.

De cursus, verspreidt over zes avonden en een excursie, wordt in twee keer gegeven. Eenmaal in het najaar en eenmaal in het voorjaar. Aanmelden kan via staging2.aventusvolksuniversiteit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.