crt verzorgt zevende raalter poort tocht

De toerafdeling van wielervereniging CRT Raalte verzorgt op zondag 17 oktober voor de zevende maal de ‘Raalter Poort Tocht’. De start van de mountainbiketocht is op het Wielerpark aan de Broeklanderdijk in Raalte. Evenals de vorige jaren kunnen de deelnemers kiezen tussen afstanden van 35 en 60 km. Starten kan tussen 09.00 uur en 10.00 uur.

De route van de 35 kilometer gaat onder andere door het bos bij het Hoftheater, ’t Reelaer, privé grond, Landgoed ‘t Rosendaal en het Nijenhuis. Bij de 60 kilometer wordt die route nog uitgebreid met een lus over de Krieghuusbelten en het Luttenbergse bos.

Vanaf 08.45 uur is de inschrijving in het clubhuis CRT Raalte. Deelname kost 4,00 euro en voor NTFU leden 3,00 euro. Zie ook voor nadere informatie: staging2.crtraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.