con amore start nieuw project

Het Lemelerveldse koor is voor dit project weer op zoek naar een aantal gastzangers, met name sopranen.

Omdat oktober al met rasse schreden nadert, wordt belangstellenden gevraagd om zich vóór 15 september aan te melden. In overleg zal daarna een kleine ‘stemtest’ worden gehouden.

Voor dit Haydn-project wordt in de maanden oktober, november, januari, februari, maart en april elke eerste en tweede maandag van de maand gerepeteerd. Deze repetities duren van 20.00 tot 21.00 uur in het parochiehuis van Lemelerveld. Van de gastzangers wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd, met name voor het aanschaffen van de koorpartituur.

Wie nog niet veel zangervaring heeft maar wel graag wil zingen, of al vele jaren sopraan zingt en graag dit prachtige Requiem Solemne wil meezingen, kan contact opnemen met de voorzitter van Con Amore, Johan Neppelenbroek, tel. 0572-37 14 42, e-mail: sdblemelerveld@wanadoo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.