cold war trucks te zien in olst

SP-raadslid Harry van Kampen verzamelt al jaren lang voertuigen en allerlei andere voorwerpen uit de Koude Oorlog. Op zaterdag 11 september houdt hij weer een bijeenkomst, waar hij al zijn voertuigen en voorwerpen uitstalt. Samen met een groep vrienden is hij al enige tijd bezig de dag op poten te zetten.

Van Kampen, van 1976 tot 1981 TS-er en chauffeur van de K26, 1ste peloton te Wezep, is dit jaar weer met een groep vrienden druk bezig geweest er iets van te maken. Aan de Jan Schamhartstraat 90 in Olst laat hij al zijn attributen uit de Koude Oorlog zien van 10.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.