ccr tribute in taveerne tivoli

Creedence Clearwater Revival in Taveerne Tivoli: Dat is op 16 oktober de volgende tribute-avond in Raalte. Op deze avond speelt de formatie Gener C, een CCR-coverband uit Haarle vanaf 20.30 alleen maar CCR hits.

Speciale gast voor deze avond is het aanstormende talent Tom Guitar V uit Raalte. Tom verzorgde al eerder een gastoptreden op de Pink Floyd-avond en op de Led Zeppelin-avond. De tribute-avonden bij Taveerne Tivoli worden druk bezocht. De doelgroep zijn de veertigers en vijftigers, maar er komen steeds meer jonge liefhebbers van die ‘oude muziek’ op de avonden af.

Zaterdag 16 oktober, aanvang 20.30 uur, Taveerne Tivoli te Raalte. De entree bedraagt 5 euro. Kaartjes kunnen alleen in voorverkoop worden gekocht. Voorverkoopadressen zijn Taveerne Tivoli en de Music Store in Raalte. De verkoop start op 1 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.