cabaretier pieter derks in holstohus theater

Het Holstohus Theater in Olst presenteert dit seizoen enkele keren jong en nieuw cabarettalent. Pieter Derks behoort al bijna niet meer tot die categorie, want ‘Het werd wel eens tijd’, waarvan hij in Olst op vrijdag 1 oktober een try-out doet, is al zijn derde avondvullend programma. Nog steeds heeft Derks geen doorleefde kop, geen rauwe stem en een vrouw die maar niet bij hem weg wil gaan en dus heeft hij besloten het deze keer anders aan te pakken.

Over zijn laatste programma ‘Waan’ zei het Algemeen Dagblad dat Derks “je helemaal voor zich inneemt”. Het AD noemde hem een “uitzonderlijk talent” en gaf de show vier sterren.

Het Holstohus Theater maakt er voor iedereen een echte try –out van: wie na afloop niet helemaal tevreden is krijgt een herkansingskaartje voor een andere voorstelling. De cabaretavond begint om 20.15 uur. Kaarten à € 12,50 (inclusief consumptie) zijn in de voorverkoop bij het Holstohus , Boekhandel Korten in Olst en DA Bourquin in Wijhe of kunnen gereserveerd worden via info@holstohustheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.