brandmelding maandagavond valt mee

De brandmelding op maandagavond van een binnenbrand aan de Haansweg in het buitengebied van Raalte, blijkt mee te vallen. Aanvankelijk werd de melding erg serieus genomen, want de brand werd binnen 3 minuten na de eerste melding opgeschaald naar middelbrand. Achteraf nergens voor nodig, want eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een buitenbrandje.

De dienstdoende officier vertelt: “Er stond wat gras in de brand. Maar dat opschalen doen we in het buitengebied vaak wat sneller, want de waterwinning voor blusauto’s is daar vaak wat lastiger. Daarnaast heb je in het buitengebied vaak met rieten daken te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.