boerhof projectinrichters eervol vermeld

Boerhof Projectinrichters heeft een eervolle vermelding in de wacht gesleept tijdens de verkiezing van ‘het familiebedrijf van het jaar’. Vooral de maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid van het Heetense bedrijf werd door de jury enorm gewaardeerd.

Kristel Leerkes-Boerhof is de derde generatie Boerhofs. Opa Boerhof had veel verschillende handel. John Boerhof maakte daar woning- en projectinrichting van. Kristel en Corinne Boerhof splitsten dat in twee bedrijven. De woninginrichting sluit binnenkort haar deuren en is bezig met een opheffingsuitverkoop.

Salland Centraal was medecoördinator van de verkiezing van familiebedrijf in het oosten van het land. Boerhof won die voorronde met glas. Donderdag tijdens de landelijke verkiezing won Van Doorn BV uit Geldermalsen. De prijsuitreiking was tijdens de landelijke dag van de Nederlandse Nieuwsblad Pers.

De jury, die de landelijke titel ‘Familiebedrijf van het Jaar 2010’ toekende, bestond uit Willem Lageweg (directeur MVO Nederland), Folkert Fennema (commercieel directeur Friesland Bank), Albert Jan Thomassen (Vereniging Familiebedrijven Nederland) en Ilse Matser (directeur Centrum van het Familiebedrijf). De jury betrok in haar beoordeling zaken als innovativiteit, duurzaamheid, familiaal karakter, klanttevredenheid en toekomstvisie.

De genomineerden voor het Familiebedrijf van het Jaar 2010 waren naast Boerhof Projectinrichters: Holthausen Groep uit Hoogezand, Rinsma Fashion uit Gorredijk, Greving & Greving Opticiens uit Hoogeveen, Van Eck Groep uit Beesd, Hofman Bouwgroep uit Maasdijk, Brothers Horeca Groep uit Bunnik, Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss, Gebr. Van Doorn uit Geldermalsen, Van Bentum uit Woudenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.