bmw race team sluit seizoen goed af

Het BMW Race Team uit Wijhe heeft met de laatste race op het circuit van Assen het seizoen goed afgesloten. De classicsmotoren mochten mee rijden bij de Race of the Champion, nadat de motoren goed gerepareerd waren na een slijtageslag op het circuit van Dahlemer Binz. Na de race werd Jarno Jonker gehuldigd als kampioen.

Zondagmiddag om 16.30 uur begon de laatste Classics motorrace. Coureur Boy van het BMW Race Team had tegen de gewoonte in een matige start en kwam als zesde door. Jonker zat er in het begin goed bij, maar moest al na twee rondes de eerste twee laten gaan. De BMW van Jonker liep net niet goed genoeg. Niek Leeuwis en Jan Frank Bakker vochten tot de laatste rondes voor de overwinning, die net door Leeuwis werd gewonnen. Jarno Jonker werd derde en Boy werd als zesde afgevlagd.

Jarno Jonker werd na de race officieel gehuldigd. Eerder sleepte hij het Nederlands Kampioenschap bij het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Classics al in de wacht op het circuit van Dahlemer Binz in Duitsland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.