binnenbrand wijhe blijkt buitenbrandje

Een alarmering voor een binnenbrand aan de Morgenster in Wijhe vrijdagmiddag, bleek een buitenbrandje te zijn. De brandweer van Wijhe werd omstreeks 14.30 uur opgeroepen, maar kon een minuut of twintig de slangen alweer oprollen.

In de achtertuin van een woning aan de Kaardebol (dus niet de Morgenster) lagen bij aankomst nog wat verbrande stukjes hout en wat natte kranten als herinnering aan het brandje. Ook stond er een wat zwartgeblakerde melkbus. Wat precies de oorzaak is van de brand, is ons niet bekend.

De foto’s zijn gemaakt door Jasper Hutten van staging2.regiosalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.