bijzondere maaltijd in swaenewoerd

De bewoners van woonzorgcentrum Swaenewoerd in Raalte krijgen vrijdag 24 september een biologische maaltijd voorgeschoteld. Voor de bewoners een bijzondere maaltijd, want biologisch eten is geen alledaagse kost.

In samenwerking met Stichting Vriendelijke Keukens en leverancier Distrivers biedt de keuken van Swaenewoerd op vrijdag 24 september alle bewoners een biologische maaltijd aan. Dit is een initiatief dat tot stand gekomen is door de week van de smaak.

Stichting Vriendelijke Keukens is benaderd om in de provincie Overijssel de biologische producten op de kaart te zetten. Hiervoor is contact gezocht met Edward Nikamp van Woonzorgcentrum Swaenewoerd, één van de locaties van Zorggroep Raalte. Met Distrivers is er gekeken hoe de bewoners van Swaenewoerd een maaltijd geserveerd kunnen krijgen die bereid is met streekproducten uit Overijssel. Hiervoor is het bedrijf BioCuisine uit Ommen benaderd. Zij leveren alle ingrediënten voor deze maaltijd. Het resultaat is een drie gangen diner met alleen ‘eerlijke’ grondstoffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.