bij kruiper koudetechniek staat de klant voorop

Na twintig jaar praktijkervaring vond Rob Kruiper uit Mariënheem het de hoogste tijd om de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap. Daarom richtte hij in 2008 – samen met zijn vrouw Linda – V.O.F. Kruiper Koudetechniek op. Het koeltechnisch bedrijf is gespecialiseerd in verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van alle soorten koeltechnische installaties, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Rob beschikt over alle vereiste vaktechnische certificaten en vindt het leveren van vakwerk en goede service erg belangrijk. Linda zorgt ervoor dat alle administratieve zaken van dit nog jonge Mariënheemse bedrijf prima geregeld worden.

De koeltechniek had altijd al de interesse van Rob. “Het is erg specialistisch werk met hoge kwaliteitseisen. Bovendien is veiligheid ook een belangrijk aspect, want je werkt wel met gassen zoals freon, ammoniak, CO2 en propaan. Om te mogen werken met deze gassen ben ik gecertificeerd voor de zogeheten F-gassen. Ook ben ik lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. Dit is een brancheorganisatie van ruim 500 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning en die laat alleen leden toe die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en die milieubewust werken.”

Een ander voordeel van het werk van Rob Kruiper is de grote variatie. “De ene keer sta je in een vriescel met vleesproducten en een andere keer ben je in een ziekenhuis aan het werk.” Veel tijd besteedt Rob aan service en onderhoud van koelinstallaties bij grotere bedrijven zoals

Grolleman Coldstore in Olst (zie foto), de bekende chocoladefabriek van Droste in Vaassen en de HEMA bakkerij in Almere. Ook kan Kruiper grotere compressoren (o.a. Grasso, Sabroe, Stal en Mycom) tegen een aantrekkelijk tarief inspecteren, repareren en reviseren. Daarnaast behoren ook veel mkb-bedrijven tot zijn klantenkring, zoals horecabedrijven, slagerijen en supermarkten.

Kruiper Koudetechniek geeft ook deskundig advies en werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, o.a. van Bitzer, Grasso en Alfa Laval. “Daarvan ligt de aanschafprijs soms wat hoger, maar dat haal je er op de langere termijn echt wel uit vanwege een lager energieverbruik en minder onderhoudskosten. Ook kunnen wij adviseren over de E.I.A., een belastingvoordeel als u in energiebesparende maatregelen investeert.” Voor grote klussen maakt Rob gebruik van vakmensen uit zijn netwerk.

Vanzelfsprekend staat Kruiper Koudetechniek voor storingen 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar, want bij het bedrijf van Rob en Linda Kruiper staat de klant voorop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.