Home / archiefcentraal / bekende darters naar broekland

bekende darters naar broekland

Ter gelegenheid van het 10- jarig bestaan van dartclub “Horstdarts” in Broekland, komen Michael van Gerwen en Joey ten Berge op 11 september naar ’t Horsthuis in Broekland. Tijdens een onderling toernooi van leden en oud leden zullen zij tegen Joey en Michael spelen. Wil je ook tegen één van deze twee darters spelen, dan kan dat. Loting onder de bezoekers zal uitmaken wie er mag gooien. Het lotnummer wordt je bij binnenkomst gegeven. De toegang is gratis. De avond begint om 19.30 uur.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.