auto palace raalte en itr slaan handen ineen

Auto Palace Raalte heeft Installatie Techniek Raalte (ITR) voorzien van twaalf nieuwe Peugeot Expert bedrijfsauto’s. De wederzijdse samenwerking tussen de twee Raalter bedrijven is puur gericht op de serviceafdeling van ITR.

“Zelfs in tijden van recessie hebben wij ervoor gekozen om te investeren in het nieuwe wagenpark, zodat wij de klant nog beter kunnen bedienen”, aldus Roy Schulten, eigenaar van ITR.

Het interieur van de auto’s is vervaardigd door Isfordink uit Olst, die de bussen overzichtelijk heeft ingericht. “En het systeem is werkbaar en van deze tijd”, vult Rob Schoenaker, bedrijfsleider van Auto Palace Raalte, aan. “De binnenkant is overzichtelijk en gemaakt voor het zo zorgvuldig mogelijk vervoeren van materialen. Aan de binnenkant zitten namelijk allemaal laden voor de materialen.”

Volgens de heren is het bedrijf met deze auto’s klaar voor de toekomst, met schaalvergroting en een nog betere service. “ITR blij, Peugeot blij. Wat wil je nog meer”, besluiten Schulten en Schoenaker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.