auto onder trein bij spoorwegovergang

De bestuurster van de auto (een vrouw van 44 uit Raalte) wist zich nog snel genoeg uit de voeten te maken en stapte uit de auto voordat de trein de auto raakte. De machinist van de trein zag het ongeval vermoedelijk al aankomen, want die had de trein al flink afgeremd voordat hij de auto raakte.

Bij het ongeval hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De auto mag als verloren beschouwd worden. Door het ongeval was het treinverkeer tussen Zwolle en Olst enige tijd gestremd. Reizigers liepen hierdoor ruim een uur vertraging op.

De betrokkenen van het ongeval (naast de Raaltese ook een 36-jarige vrouw uit Zwolle) zijn na een korte medische inspectie, bijgestaan door slachtofferhulp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.