Home / archiefcentraal / appelconcert voor de horizon in plaskerk

appelconcert voor de horizon in plaskerk

De Soroptimistclub Raalte-Nijverdal SallAnders houdt op 10 oktober een appelconcert in de Plaskerk van Raalte. De vocale groep Blent uit Zwolle treedt op. Naast het optreden is er een klein marktje met verkoop van producten die op één of andere manier met appels te maken hebben. Ook is er een verloting en een veiling van leuke producten, diensten en kunst. De opbrengst van dit concert gaat naar De Horizon school voor speciaal onderwijs. Het geld wordt besteed aan speelattributen.

De kerk is open vanaf 14.00 uur. Het concert begint 15.00 uur. De kaarten á 15 euro (koffie met appeltaart is bij de prijs inbegrepen) zijn te koop in de winkel van Annie Schulten Lederwaren aan de Herenstraat in Raalte en te bestellen via e-mail appelconcertblent@xs4all.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.