ambtenaren olst wijhe tonen groene vingers

Medewerkers van de eenheid Beleid en Realisatie van de gemeente Olst-Wijhe hebben hard gewerkt bij Overkempe in Olst tijdens hun personeelsmiddag maandagmiddag. Overkempe is een locatie van de Stichting Zonnehuizen die zorg, begeleiding en dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Het personeelsuitje van de eenheid Beleid en Realisatie stond dit jaar in het teken van maatschappelijk betrokken ondernemen: het uitvoeren van een klus of taak voor een maatschappelijke organisatie.

Na de ontvangst in de grote zaal van Overkempe werden de groepen ingedeeld, de mouwen opgestroopt, een paar laarzen of een overall aangetrokken en trok iedereen de tuin in. Op vooraf bepaalde plekken werd achterstallig snoeiwerk uitgevoerd, waardoor de tuin in korte tijd zichtbaar opknapte. Enkele bewoners van Overkempe kwamen nieuwsgierig poolshoogte nemen en hier en daar stak een enkeling spontaan de helpende hand toe.

Het programma werd afgewisseld met een tennisclinic verzorgd door twee tennisleraren van Tennisvereniging Ter Spille, op een steenworp afstand van het terrein van Overkempe. Bij de afsluitende bijeenkomst in de grote zaal van Overkempe kreeg mevrouw De Haas van Overkempe van de medewerkers van de gemeente een gift van 300 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.