alsnog stertocht met muziekfestival in wijhe

In het kader van het 1050-jarig bestaan van Wijhe stond er tijdens de feestweek op 2 mei een stertocht met muziekfestival gepland. Door de regen moest dit programmaonderdeel die dag helaas worden afgelast. Goed nieuws: op zondag 26 september wordt de stertocht alsnog gehouden.

De muziekverenigingen lopen bij de stertocht elk vanuit een bepaald deel van het dorp richting de Nijlandstraat. Aansluitend is er een muziekfestival op het grasveld aan de Nijlandstraat. Deelnemende muziekverenigingen zijn: Showkorps Amicitia, ASMB Beatrix, De Wijhese Harmonie (allen uit Wijhe) en St. Caecilia (uit Raalte). Zij zullen afzonderlijk, maar ook gezamenlijk voor u optreden. Het muziekfestival is gratis toegankelijk.

Bij regen wordt uitgeweken naar een overdekte locatie (bij de Poort van Wijhe). Indien het muziekfestival plaats vindt op deze overdekte locatie, zal dit, evenals de precieze locatie, op 26 september op de website staging2.wijhe1050.nl worden vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.