alleen naam ontbreekt voor spoc park wijhe

Het SPOC-park in Wijhe wordt op 2 oktober op een feestelijke manier officieel geopend. Het project is afgerond, alleen een naam voor het Sport Onderwijs Cultuur park ontbreekt nog. De bezoekers worden op 2 oktober gevraagd een nieuwe naam te bedenken voor het park.

Gemeente Olst-Wijhe, de Capellenborg, kindercentrum de Bieënkorf, de Stichting Kulturhus Olst-Wijhe, alle gebruikers van de sporthal laten op de zaterdagmiddag zien welke mogelijkheden het park allemaal biedt. De gebruikers van het SPort Onderwijs Cultuur park hebben een interactief programma samengesteld.

Kinderen kunnen allerlei dingen doen bij de Bieënkorf en de school op het gebied van sport en spel of muziek. Er zijn presentaties van opleidingen van de Capellenborg, de theaterzaal is geopend en de sporthal is open voor proeflesjes.

Op zaterdag 2 oktober staan de deuren van het SPOC-park van 13.00 uur tot 16.00 uur open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.