alferink exposeert dicht bij huis

Kunstenaar Willy Alferink uit Heeten staat komende zaterdag, dicht bij huis, op de kunstmarkt in Bathmen. Drukke dagen staan hem te wachten, want de dagen daarop staat Alferink op de kunstmarkt in Hoorn en neemt hij deel aan de Nationale Kunstdag in Amsterdam.

Alferink, begonnen met pastelkrijt en tegenwoordig acrylverf, is al sinds 1995 actief als schilder. Vanuit een bepaald gevoel en onbewust handelen ontstaan zijn schilderijen.

Op zaterdag 4 september is zijn werk te bewonderen op de kunstmarkt in Bathmen. Het jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Kunstmarktcommissie van de BBKK, op de Brink en in en om de Dorpskerk te Bathmen vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.