alcholcontrole in verkeer na ponymarkt

Bezoekers van de Ponymarkt in Heeten werden woensdagmiddag na afloop van de markt gecontroleerd op alcohol. Bij de rotonde ter hoogte van het caravancentrum werden automobilisten steekproefsgewijs tot stoppen gemaand door de politie.

De ponymarkt, die vanmorgen erg vroeg begon, is naast het zakendoen voor een aantal handelaren ook een gezellig samenzijn. Daar hoort in sommige gevallen een pilsje bij. Wagens met trailers werden er dan ook bijna allemaal uitgepikt voor de controle.

Het verkeer vanuit Heeten richting Raalte liep hierdoor wel enige vertraging op, voor de rotonde op de Heetenseweg stond een lange rij automobilisten te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.