Home / archiefcentraal / afvalinzameling raalte in 2011 iets goedkoper

afvalinzameling raalte in 2011 iets goedkoper

De afvalinzameling in de gemeente Raalte wordt in 2011 iets goedkoper. Nu betaal je als inwoner nog 71,17 euro als basistarief voor de afvalstoffenheffing. Per 2011 gaat dit bedrag omlaag naar 50 euro.

De kosten voor het legen van de afvalcontainers blijven ongewijzigd. Dat komt neer op 7,92 euro per keer voor de grote kliko restafval (240 liter) en 4,91 euro voor de 140 liter-variant. GFT-afval kost 5,61 euro per keer (240 liter) of voor het kleine broertje 3,53 euro (140 liter).

Lees ook

Rick Evers: Digitale walvissen

Je houdt een stuk tekst steeds verder van je ogen af, herstelt minder snel na …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.