Home / archiefcentraal / aanrijding op de westdorplaan

aanrijding op de westdorplaan

Vrijdagmiddag tegen de klok van vier uur heeft zich op de kruising van de Acacialaan en de Westdorplaan een aanrijding tussen twee personenauto’s voorgedaan. Vermoedelijk heeft één van de auto’s geen voorrang verleend waardoor de twee met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Door het ongeval was het verkeer op de Westdorplaan enige tijd ontregeld, want de politie zette één van de twee rijstroken af. Het verkeer werd om beurten over de geopende rijstrook geleid. Voor zover bekend hebben zich los van de materiële schade geen persoonlijke ongevallen voorgedaan.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.