a jeugd dss ook succesvol in heeten

Evenals de B-jeugd van DSS, was ook de A-jeugd van de club uit Heemskerk succesvol op het Techvisie handbaltoernooi in Heeten van het afgelopen weekend. DSS is de terechte winnaar van het toernooi met 8 punten en 4 overwinningen. DSS stak iets boven de andere teams uit, waarbij PSV, als zwakste naar voren kwam.

Zaterdag om 18.00 uur was het de beurt aan de A-jeugd. Alle teams waren tijdig aanwezig, wat voor de organisatie een geruststelling is, want afmeldingen op het laatste moment zijn altijd vervelend. Als eerste stond de Sallandse derby op het programma tussen Wijhe ’92 en Heeten.

De beslissende wedstrijd voor het toernooi was de wedstrijd tussen Wijhe ’92 en DSS. Twee tegenstanders die sterk uit de startblokken kunnen komen en in dit geval was Wijhe ’92 daarin net iets beter en nam brutaal een 2- 0 voorsprong. DSS liet dat niet op zich zitten en kwam weer gelijk tot 3 – 3. Bij een 5 – 4 stand kreeg Wijhe ’92 met een strafworp een goede kans om weer uit te lopen, maar helaas werd er gemist. In de volgende fase kwam Wijhe ’92 wel weer sterk terug en liep uit naar 7 – 4. Kort voor rust was de ommekeer in de wedstrijd en met snelle aanvallen werd de verdediging van Wijhe”92 uit elkaar gespeeld en binnen enkele minuten stonds DSS weer voor met 9 – 11 bij rust. Ook in begin 2e helft gingen ze daarmee door en hoewel Wijhe 92 er wel alles aan deed om nog terug te komen, lukte dat niet meer. Bij het eindsignaal was de stand 15 – 18 in voordeel van DSS en stond de winnaar van het toernooi al vast.

Bij de prijsuitreiking werden ook de scheidsrechters hartelijk bedankt voor hun inzet tijdens dit toernooi. Zaterdag en zondag hebben zij zich ingezet om alle wedstrijden in goede banen te leiden en dat is bijzonder goed gelukt. De eindstand van het toernooi: 1e DSS met 8 punten, 2e Plus Severijn Heeten met 6 punten, 3e Wijhe ’92 met 4 punten, 4e V & L met 2 punten en 5e was PSV met 0 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.