56e kinderboekenweek komt er weer aan

De 56e kinderboekenweek wordt in Raalte feestelijk afgetrapt. Op woensdag 6 oktober is er in het Kulturhus een vermakelijk programma voor kinderen samengesteld door de Bibliotheek Raalte en de Bruna. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich de hele woensdagmiddag vermaken van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kinderboekenschrijfster Karin de Graaff legt in de speelse voorstelling ‘Broeden, bruisen en borrelen’ uit hoe ze op ideeën voor haar boeken komt. Ze schrijft voor Uitgeverij Kluitman de serie Luuk & Bo.

Lars Henning en Hennie Fiet, Winston & Sjoerd uit de tv-serie Hotel Papa-Razzi, komen samen naar het Kulturhus voor een spannende interactieve voorstelling. Samen zijn ze in het museum maar ze zijn erg onvoorzichtig en er gaat vanalles mis. Maar met hulp van de kinderen komt het weer goed.

Daarnaast is er net weer als vorig jaar een modeshow voor de verkleedwedstrijd. ‘Kom als stripfiguur’ is het thema van dit jaar. Tot slot is er de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘Maak een eigen stripverhaal’. De Bibliotheek Raalte organiseert dit jaar ‘Maak een eigen stripverhaal’. Je kunt meedoen met je klas of alleen en je maakt kans op een leuke prijs. Lever je stripverhaal (met naam, leeftijd en telefoonnummer/email) in vóór woensdag 6 oktober bij de Bibliotheek Raalte, Passage 6, 8102 EW Raalte of info@bibliotheekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.