Home / archiefcentraal / 40000 boeken op boekenmarkt annahuis

40000 boeken op boekenmarkt annahuis

Het Annahuis staat op zaterdag 2 oktober vol met 40.000 boeken. De organisatie Raalte for Romania (R4R) verzorgt van 09.30 uur tot 17.00 uur hun jaarlijkse boekenmarkt.

De ingang is dit jaar in verband met de verbouwing aan de zijde van Korbeld bloemen. Het gehele Annahonk zal zowel boven als beneden vol staan met zo’n 40.000 boeken. De boeken zijn gesorteerd in diverse categorieën zoals: bekende schrijvers, kinderboeken, religie, buitenlandstalig, pockets, hobby, geschiedenis, aardrijkskunde en waardevolle boeken. De boekenmarkt van R4R is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste zaterdag van oktober.

De opbrengst van de boekenmarkt komt geheel ten goede aan het nieuwe project van R4R. In de zomer van 2012 gaan de jongeren van R4R weer naar Roemenië om een nieuw project te doen. Meer informatie is daarover te vinden op www.R-4-R.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.