40000 boeken op boekenmarkt annahuis

Het Annahuis staat op zaterdag 2 oktober vol met 40.000 boeken. De organisatie Raalte for Romania (R4R) verzorgt van 09.30 uur tot 17.00 uur hun jaarlijkse boekenmarkt.

De ingang is dit jaar in verband met de verbouwing aan de zijde van Korbeld bloemen. Het gehele Annahonk zal zowel boven als beneden vol staan met zo’n 40.000 boeken. De boeken zijn gesorteerd in diverse categorieën zoals: bekende schrijvers, kinderboeken, religie, buitenlandstalig, pockets, hobby, geschiedenis, aardrijkskunde en waardevolle boeken. De boekenmarkt van R4R is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste zaterdag van oktober.

De opbrengst van de boekenmarkt komt geheel ten goede aan het nieuwe project van R4R. In de zomer van 2012 gaan de jongeren van R4R weer naar Roemenië om een nieuw project te doen. Meer informatie is daarover te vinden op staging2.R-4-R.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.