zondag gratis bussenfestival in dalfsen

Tijdens dit Blauwe Toer-evenement ontdek je in ieder geval wat de provincie met openbaar vervoer te maken heeft. Mocht je nog vragen hebben over de OV-chipkaart of heb je een goed idee voor openbaar vervoer in Overijssel? Kom dan zeker langs!

Zo’n 20 bussen van Syntus, vanaf 29 augustus de nieuwe vervoerder in het Vechtdal, komen naar Dalfsen. In elke bus is iets te beleven. Er is bijvoorbeeld een beschuitbus, een streekbus, een verrassingsbus en een verkeersveiligheidsbus. Heb je altijd al eens willen weten hoe een buschauffeur zich voelt? Dan is de busreiziger-aan-het-stuur-bus wel iets voor jou. Jonge en oude inwoners van Dalfsen en omstreken zijn welkom om kennis te maken met de bussen die de komende tijd in het Vechtdal rondrijden.

Speciaal voor dit Bussenfestival rijdt op zondag 29 augustus tussen 12.00 en 17.30 ieder uur een pendelbus tussen het Bussenfestivalterrein in Dalfsen en het treinstation in Zwolle. De rit duurt ongeveer 20 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.