Home / archiefcentraal / zevende editie tuigpaardsport in luttenberg

zevende editie tuigpaardsport in luttenberg

Stichting Nationaal Concours Hippique Luttenberg houdt op zaterdag 11 september weer een wedstrijd Tuigpaardsport. Dit evenement, dat dit jaar voor de zevende keer wordt gehouden, is de enige in zijn soort in Overijssel op dit niveau.

Maar liefst 26 rubrieken leveren een dag genieten voor de (tuig)paardenliefhebber. Naast de diverse categorieën tuigpaarden en Hackney’s zullen dit jaar ook de Friezen en een rubriek boerenaanspanningen worden uitgenodigd.

Verder zullen er ook weer specialiteitenrubrieken worden verreden voor een mooi afwisselend programma. De Hengstencompetitie van het KWPN zal niet ontbreken, de fokmerries zijn van de partij en ook het Kampioenschap voor 6&7-jarigen wordt weer in Luttenberg verreden.

De wedstrijd begint om 10.00 uur en wordt gehouden in Manege de Luttenberg aan de Looweg 6a in Luttenberg. Voor meer informatie kun je op www.chluttenberg.nl kijken of bellen met 0572 – 365568 of 06-51533218.

Lees ook

ReDIT neemt installatiebedrijf Ties Veltmaat over

‘Ties is thuis in zonnepanelen en warmtepompen; samen kunnen we ook grotere klussen aan’ LUTTENBERG …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.