zet m op 11 tour naar stoppelhaene

De ‘Zet ‘m op 11-Tour’ van RTV Oost komt donderdag 26 augustus naar Raalte. RTV Oost zal dan een dag lang live uitzenden vanaf de hoek Domineeskamp/Deventerstraat.

De inwoners van Raalte worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Radio Oost begint al om 06.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Raalte en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is.

Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Boodschappenspel’. Heb je TV Oost op elf gezet en wil je meedoen aan het spel, dan kun je een mail sturen naar op11@rtvoost.nl met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.